Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ
Παραγωγή Προϊόντων Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής Ιωάννινα


Η εταιρεία μας “Ηπειρώτισσα” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε με αγάπη, μεράκι, τεχνογνωσία και με την βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων, φύλλα κρούστας, Βηρυτού, παραδοσιακά φύλλα Ηπειρώτισσας, γαλακτομπούρεκο, καταΐφι, σφολιάτα, πίτες παραδοσιακές, βάση πίτσας και είδη ζαχαροπλαστικής τα οποία διατίθενται φρέσκα και κατεψυγμένα σε διάφορες συσκευασίες, σε άριστη ποιότητα και ελκυστικές τιμές.

Απαντώντας στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία μας, εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της και πρωτοπορεί με νέες συνταγές και καινοτομίες που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες και τις γευστικές αναζητήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποίηση HACCP ISO 22000. Έτσι, τα αυστηρά συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν σαν αποτέλεσμα την σταθερή ποιότητα, την υψηλή ασφάλεια εργαζομένων και καταναλωτών και τη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι άρτιες συνθήκες παραγωγής κατατάσσουν την εταιρεία μας ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρείες προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας ξεχώριζει και βαδίζει με αισιοδοξία προς το μέλλον, έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των καταναλωτών, για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.