Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ηπειρώτισσα | Παραγωγή Προϊόντων Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης
 
 
 
Ηπειρώτισσα
Παραγωγή Προϊόντων Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης
 
 
 
 
 
 
 

ΑΓΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά του τόπου μας, τα οποία επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μας εξασφαλίσουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και γεύσης.
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η εταιρεία μας παρασκευάζει με παραδοσιακό τρόπο μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 
 
 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Στο σύγχρονο εργαστήριο μας έχουμε παντρέψει τις παραδοσιακές συνταγές με την σύγχρονη τεχνολογία και εφαρμόζουμε πιστοποίηση HACCP ISO 22000.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία “Ηπειρώτισσα” η οποία εδρεύει στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε με αγάπη, μεράκι, τεχνογνωσία και με την βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων, φύλλα κρούστας, Βηρυτού, παραδοσιακά φύλλα Ηπειρώτισσας, γαλακτομπούρεκο, καταΐφι, σφολιάτα, πίτες παραδοσιακές...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα προϊόντα μας


Στο σύγχρονο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε ποιοτικά προϊόντα ζύμης και είδη ζαχαροπλαστικής, ενώ δεν σταματάμε να μπλουτίζουμε σταδιακά τη λίστα των προϊόντων μας με στόχο να ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες μας.

Αντλώντας στοιχεία από την παράδοση της Ηπειρωτικής οικογένειας, συλλέξαμε τις καλύτερες συνταγές και χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά, δημιουργούμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξεχωριστής ποιότητας...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ